Fab x
Paans

Over Fab x Paans
Heet, heter, Fab x Paans! Bewaar die energie voor op de dansvloer, want deze biertikkende dames brengen de zomer in audiovorm; van sexy vibes naar een kolkende moshpit! Fab x Paans is een onafscheidelijk dj-duo dat in korte tijd zoveel podia, clubavonden en festivals rockte dat je er duizelig van wordt. Paaspop, WOO HAH!, Solar, Milkshake Festival, We Are Electric, SMÈRRIG en zo kunnen we nog wel even doorgaan... Fab x Paans naast een hele toffe act ook ontzettend sfeervol, gezellig en in voor een biertje en een grap.

Na al die podia plat gespeeld te hebben, was het dan ook niet gek dat ze gingen voor een eigen terugkerende en succesvolle 'All Nighter' in hun thuisstad Tilburg. Samen brengen de dames ultieme afro en dancehall-vibes, met een touch of hiphop en r&b. Hun dynamische set golft door allerlei vibes, maar happiness staat bovenaan hun wishlist. “We zien graag dat mensen het naar hun zin hebben. Daarom vinden we de connectie tussen de dj en het publiek heel belangrijk.”

Die wisselwerking willen ze op iedere party en festival bewerkstelligen. Fab x Paans zorgen voor de tunes, de bezoekers voor een dampende dansvloer. Een goed feest bouw je tenslotte samen.

contact

contact