OVER JENGI

Jengi is een 21 jarige producer geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Sinds z’n 12e produceert Jengi beats. In 2013 startte hij samen met zijn broer Bing Koninkrijk van Muziek. Ze maakte in de waskamer een studio waar Jengi zijn muziek produceerde. Met de start van Koninkrijk van Muziek in 2013 hadden Bing en Jengi een gezamelijkdoel, naast streams, contracten etc, en dat was om over 5 jaar, in 2018, op Lowlands te staan.

SONY ATV EN KLEARNa singles gedropt te hebben, featurings met rappers en andere artiesten, boekingen in onder andere de Melkweg, op Chips in Rotterdam en in België volgde er in 2015 een publishingdeal bij Sony ATV. Daarna ging het snel, Jengi werd benaderd door KLEAR uit Amsterdam en handtekeningen werden gezet. Sinds dien neemt KLEAR de boekingen voor hun rekening.
AND JENGI GOES ON

Tracks met meer dan een 2 miljoen plays, optredens in onder andere Antwerpen en Parijs en geprogrammeerd worden op festivals zoals Vunzige Deuntjes, KLEAR, Boogiedown en Rise Festival is Jengi niet meer weg te denken uit het hedendaagse festival- en clubcircuit.

Luister naar zijn debuut EP uit met daarbijbehorende singles.

Op 13 oktober 2017 ziet de EP Sprinkles het licht en daarom gaat Jengi in oktober en november 2017 op tour en gaat ‘ie onder andere langs Taiwan, Jakarta, Zuid Korea en Frankrijk.