presskit

Jungle
Moto

Over Jungle Moto
Energieke sets vol Afrikaanse baslijnen, disco-vibes, intergalactic funk en andere excotische geluiden is wat je kan verwachten bij Jungle Moto. Onder invloed van reizen naar Oost-Afrika en de gewoonte om 24/7 opzoek te zijn naar nieuwe muziek creëerden de heren een eigen geluid. Tropical heat!

Ze hebben hun liefde voor muziek gedeeld in heel Nederland en daarbuiten. Op festivals als Nyege Nyege (Oeganda), Kelburn Garden Party (Schotland), Solar, Lowlands, Soulive en locaties waar ze resident zijn als Studio, P79 en Van Aken.

Jaren geleden begonnen beide apart als Hip-Hop DJ’s. Na het spelen van vergelijkbare tracks en het creëren van soortgelijke dancefloor-vibes trokken de heren bij elkaar de aandacht. Dit alles gebeurde in 2017 bij P79, een ondergrondse club in Den Bosch. Hierna besloten ze samen te gaan draaien en verder te gaan als Jungle Moto.

Twee tropische Bosschenaren met hun eigen geluid, dat is Jungle Moto. Het duo bestaande uit Ferdi Fonk & Lawrence Silawanebessy is een fris, dynamisch duo dat afro, disco en elektronische geluiden van over de hele wereld draait

contact

contact