bing

Bing

Bing Berendsen, aloha. 23 jaar en geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. In 2013 ben ik Koninkrijk Van Muziek gestart om mijn broertje, Jengi Beats, in de picture te zetten. Wat begon als een test en een probeersel en een sprong in het diepe is nu uitgelopen tot een full time job met m’n kameraden. Koninkrijk Van Muziek begon als platenlabel maar is nu veranderd in een artiesten en evenementen bureau.

We begonnen met Newskoolfest als eerste evenement en na 1,5 jaar kwamen daar TEUT en SMÈRRIG bij. De rest van de events en artiesten volgden erg snel. In de loop der jaren zijn er vaste krachten bij gekomen en gegaan. Wat we hebben neergezet doen we tenslotte met heel ’t team, de mensen die altijd voor ons klaar staan etc.

Binnen Koninkrijk Van Muziek ben ik een van de hoofdverantwoordelijken en maak ik de programma’s voor o.a. Newskoolfest en TEUT, ben ik de tussenpersoon tussen de locaties, de ontwerpers etc, beheer ik de social media kanalen en ben ik de boeker van Nixus en Wolf.

Sinds een klein jaar zijn we ‘echt serieus’ bezig. Het laatste jaar zijn er veel events én artiesten bijgekomen en we willen nu (uit)bouwen met nog steeds evenveel en misschien zelfs meer plezier als in het begin. KVM op oe fissa toch.

Tot slot ben ik afgestudeerd aan de opleiding Music Industry Professional op de Hermand Brood Academie en heb ik stage gelopen bij het platenlabel Noah’s Ark in Amsterdam.

WEEKEND

nick

Nick

Yo! Mijn naam is Nick van Hoof. Ik ben 23 jaar jong en sinds 2 jaartjes actief bij KVM. Tijdens de tweede editie kwam ik aanwaaien als dj van een van de vele acts. Vervolgens heb ik contact gehouden met o.a. Bing en zo leerde ik iedereen binnen de organisatie kennen. Ik probeerde vanaf het begin een steentje bij te dragen en te laten zien dat ik met mijn enthousiasme écht iets wilde beteken voor KVM.

Wat begon als hiphop feestje in Den Bosch is uitgegroeid tot een artiesten- en evenementenbureau waar we met z’n allen hard voor werken. Binnen KVM houd ik me o.a. bezig met programmeren, organiseren, technische zaken, productie, vind ik de bedrijfsstructuur heel interessant en ben ik de kritische kijk op vele situaties. (soms té). Daarnaast ben ik binnen KVM ook werkzaam als DJ Nixus.

Naast KVM werk ik fulltime als jongerenwerker. Een interessante baan die goed te combineren is met de rest!

LOVE!

douwe

Douwe

Ik ben Douwe van Doornewaard, 20 jaar oud en geboren en getogen Bosschenaar. Doordat ik voor het bestaan van KVM bevriend was met oprichter Bing Berendsen was het voor mij een logische stap me ook bij KVM te voegen. Uit interesse en plezier, maar ook omdat ik een opleiding tot theater- en evenemententechniek heb gedaan.

Ik ben inmiddels anderhalf jaar afgestuurd en ben nu werkzaam als freelancer in de branche. De kennis en contacten die ik hierin opdoe kan ik goed toepassen binnen KVM. Zo ben ik bijvoorbeeld eindverantwoordelijke voor alle techniek tijdens Newskoolfest, maar maak ik ook een lichtbox die we bij elk event kunnen inzetten.

Doordat ik in mijn werk veel contact heb met verschillende bedrijven en organisaties in de stad kan ik de Bosschenaren via die weg bekend maken met KVM. Dit blijkt uit het organiseren van feesten op nieuwe locaties, maar ook het overal vandaan plukken van materiaal om alles op technisch vlak tijdens een event goed te laten verlopen.

Daarnaast ben ik altijd wel in voor een feestje dus ga ik vaak mee als een van de KVM-artiesten een optreden heeft. Al moet ik dan, helaas, best vaak terug rijden…

jesseh

Jesseh

Hola, cómo está? Mijn naam is Jesseh Groote Woortmann en ben 22 lentes jong. Geboren in Vught, maar opgegroeid in ’s-Hertogenbosch al zeg ik het zelf.

Wat begon als een meeloopdag liep uit tot een fantastische ervaring. Ik liep tijdens de derde editie van Newskoolfest mee met de mannen van het Koninkrijk Van Muziek. Na deze dag snakte ik naar meer. Want tja die dag beviel mij zo goed, dus ik begon met de mannen mee te denken en te helpen. Na enkele tijd werd ik opgenomen als organisatielid van Koninkrijk Van Muziek.

Binnen Koninkrijk Van Muziek help ik bij het programmeren van Newskoolfest, probeer ik met nieuwe ideeën voor bestaande evenementen te komen, probeer ik lasten van anderen op mij te nemen en ben ik manager van Wolf.

In het begin van mijn “carrière” bij Koninkrijk Van Muziek was er nog geen duidelijke orde. Naarmate het steeds harder begon te lopen moest dit er natuurlijk wel komen. Zo zijn we als organisatie veel serieuzer geworden en zijn we flink gegroeid. Zo maken we nu duidelijke afspraken, meeten we wekelijks en houden we zakelijk en prive gescheiden. Nu twee jaar verder heb ik mensen zien komen en gaan. Ieder heeft zijn eigen bijdrage geleverd en ben hen daar erg dankbaar voor, want we doen het tenslotte samen.

Naast mijn drukke leven als organisatielid zit ik ook nog gewoon op school. Zo studeer ik International Event, Music and Entertainment studies aan de Fontys te Tilburg. Een opleiding die mij en de organisatie hopelijk gaan laten groeien.

GANG

cas

Cas

Hallo, ik ben cas Wiericx. Ik ben 15 jaar en werk bij Koninkrijk Van Muziek. Ik help nu alleen nog mee met het Evenement NewSkoolFest, omdat ik met mijn leeftijd nog niet bij de andere evenementen mag zijn zoals Teut en Smèrrig. Zodra ik oud genoeg ben zal ik daar ook dingen voor doen.

Ik ben bij Koninkrijk Van Muziek gekomen omdat ik de oprichter van Koninkrijk Van Muziek, Bing Berendsen, al heel mijn leven ken. Ik vroeg of ik mee kom helpen bij zijn 1ste evenement: NewSkoolFest. Dat begon heel simpel met vuilniszakken verwisselen en glazen ophalen. Maar ik bleef helpen en nu doe ik steeds belangrijkere dingen zoals StageManager en BackStageManager.
Ik zit nu nog op het Sint-Janus in Den Bosch. Maar ik hoop na mijn examen naar de HermanBrood-academie te gaan en de opleiding: Music Industry Professional te volgen.
15356919_1283516781706589_1066005508_n

Joël

Hola,
Ik heet Joël Brendgen en ben 22 zomers jong, ik ben geboren in Kleve (DE) en woon nu in Den Bosch. Natuurlijk werk ik ook voor Koninkrijk Van Muziek.

Ik werk als boeker voor Sieneaux en daarnaast mede-organiseer ik events zoals o.a. Tiet Zat en SMÈRRIG. Naast dat ik als booker en organisator werk, schrijf ik in samenwerking met Bing de content voor de artiesten en de events.

In mijn overige tijd studeer ik aan de Herman Brood Academie in de richting Music Industry Professional. In 2018 hoop ik afgestudeerd te zijn.